lördag 12 december 2009

För nya läsare

Ja, ni som är nya, innan ni kommer in och känner er som hemma så har vi ju lite regler här på den här bloggen. Inget märkvärdigt eller så. För allas trevnad bara.

Så:

På den här bloggen viker vi ihop youghurtförpackningarna ordentligt innan vi lägger dem i återvinningen. Vi bucklar inte bara till dem och trycker ner i påsen, som några jävla barbarer. Vi viker. Som civiliserat folk.

På den här bloggen hänger vi upp handduken efter oss. Och vi klipper inte tånaglarna var som helst i bloggen, utan enbart på för sådan aktivitet anvisad plats.

Och stora tallrikar står längst in i diskmaskinen på den här bloggen. Små står längst ut. Om det inte är fullt längst in, för då får man ställa stora längst ut också. Men då börjar man stapla från vänster till höger. Aldrig tvärtom. För då blir allting kaos.

Och vi ifrågasätter inte varför det är så. Vi bara gör det. Okej?

Och om man inte hittar saker direkt när man öppnar bloggen, då lyfter man ut grejerna längst fram och kollar bakom, innan man börjar ropa och gapa. Och om anledningen till att man inte hittar grejer i bloggen är att någon annan har sorterat om hela jävla bloggen när man inte var hemma, då kritiserar man inte det.

Man bara accepterar det.

Okej?

Okej.

Då så.

Ska jag hänga upp era jackor?

8 kommentarer:

 1. hahaha! Du är UNDERBAR!!!! :D

  SvaraRadera
 2. Du är så jävla bra, Fredrik. Förstår du det?

  SvaraRadera
 3. låter som rimliga regler för bloggen ;) Ja tack, du får hänga upp min jacka xD

  För övrigt gratulerar till bebisen :)

  SvaraRadera
 4. Skönt att du är dig själv fortfarande. :D

  SvaraRadera
 5. Regler är BRA! =D
  Ann

  SvaraRadera
 6. Okej! Låter alldeles utmärkt, häng upp min jacka också tack för hit tänker jag fortsätta komma på besök varje dag, precis som på förra bloggen.

  Stort grattis till den underbara nyheten också!

  SvaraRadera
 7. Vi älskar regler, du är helt jävla klockren!

  SvaraRadera
 8. Jag utgår från att tomma galgar hänger till vänster också va?

  SvaraRadera