onsdag 16 december 2009

Saker jag behöver för att vara en funktionell pappa

#1

En träbit vars enda syfte är att röra färg.

Alla pappor har en träbit vars enda syfte är att röra färg. Pappor har nämligen åtminstone åtta olika mer eller mindre halvfulla burkar färg ståendes i förrådet. Dessa burkar färg blir ju givetvis lite klumpiga och tjockflytande då de står och drar sig år efter år. Varpå du behöver RÖRA i färgen. För detta syfte behöver du en lagom stor träbit. Vars syfte det är att, just det, röra färg.

OBS: Det är viktigt att träbiten ENBART används för att röra färg. Den får under inga omständigheter under de perioder då den INTE aktivt rör färg användas som till exempel dörrstopp eller som stöd då luckan till tvättmaskinen inte riktigt går igen som den ska. Färgrörarverktyget extraknäcker inte. Färgrörarverktyget samarbetar inte. Färgrörarverktyget flyger solo.

Färgrörarverktyget rör bara färg.

Glöm aldrig det.

5 kommentarer:

 1. Men det är ju så rätt! Jag dör när jag läser det. Du har i och för sig alla förutsättningar att bli en toppenpappa på alla plan. Dessutom bor det en liten gubbe i dig så det ska nog inte vara några som helst problem. / Pernilla

  SvaraRadera
 2. Pernilla: Och här går man och tror att det är Neda som bär omkring på en liten människa. Att Fredrik OCKSÅ skulle ha en "liten gubbe" i sig låter ju väldigt fascinerande... ;)

  Kul att du fortsätter blogga Fredrik, alltid sköna inlägg!

  SvaraRadera
 3. Så sant så sant. Hemma finns det en för röd färg, en för svart och en för alla andra:)

  SvaraRadera
 4. Så rätt! Vi har haft samma rödfärgade träbit ståendes i garaget så länge jag kan minnas.

  SvaraRadera
 5. Hahaha. Ja. Fy vad män är sjuka.

  SvaraRadera