torsdag 25 februari 2010

Den här dagen blir bara sämre och sämre


I bilen imorse.


Min fru: (Försöker trösta) Det var jättetråkigt det här med ishockeyn, älskling. Är du väldigt ledsen?

Jag:
Äh, ledsen och ledsen. Jag är inte ledsen direkt...

Min fru: Du är mest arg?

Jag:
Mest besviken, faktiskt.

Min fru: Men de vann ju förra gången älskling. Man kan ju inte vinna varje gång.

Jag:
Mmm. (Får upp mentala bilder av OS-guldet 2006) Det var faktiskt fantastiskt. Det måste ha varit ett av de lyckligaste ögonblicken i mitt liv...

Min fru: (Ler överseende) Ja, självklart älskling. Kanske inte det LYCKLIGASTE ögonblicket i ditt liv, men jag förstår vad du menar...

Jag:
Nej, okej, inte det LYCKLIGASTE kanske...

Min fru: Nej, det kanske trots allt finns något annat överst där?

Jag:
Ja, du har rätt. Fotbolls-VM-bronset -94 smäller faktiskt högre.

Min fru: (Tittar länge på mig, tar sin väska, hoppar ur bilen.)

Jag:
(Skriker efter henne) Jamen FÖRUTOM barnet och så då alltså! Och...att träffa dig...och allt det där andra! FÖRUTOM det!

Min fru: (Utan att vända sig om) För sent! Alldeles, alldeles för sent!


7 kommentarer:

 1. OSguldet... 2004???? Men FREDRIK!

  SvaraRadera
 2. Jaja, herregud, jag sa ju det. WTF. Jävla skitdag. Jävlajävlajävla skitdag. Alla bara bråkar. Har ändrat det nu. Sluta hacka på mig. Jag är lite hängig idag.

  SvaraRadera
 3. Alltså du behöver ju inte säga det till någon, men VM-94 kommer alltid att vara större en något annat...ja förutom Leia kanske, eventuellt.

  SvaraRadera
 4. Fredrik Fredrik Fredrik...låt oss ta det här en gång för alla nu. Att komam trea är alltid att förlora, oavsett hur mycket större och elakare de andra barnen var. Jag fullkomligt struntar i om Brasilianarna har opererat in extra ledband, Sverige tokförlorade fortfarande, dem kunde liksom inte ens ha vett att förlora finalen. Ett OS - G U L D i en riktig lagsport (jag vill liksom reservera mig mot typ Curling, isdans och stafett oavsett hur roligt det är att se på så är det inte en riktig lagsport) kommer alltid slå högre än ett brons. Alltid!

  SvaraRadera
 5. Champions League-titeln '99? Helvete, mest fantastiska i sporthistorien.

  SvaraRadera
 6. Vilken hejjare du är på tajming ;-)

  SvaraRadera
 7. Aj aj aj... För att åtgärda, uppsök genast närmaste blomsterhandel, sedan en butik som innehar hustruns senaste cravings följt på - och jag kan inte nog understryka detta - en barnklädesaffär där du köper en peace offering till bebisen (förslagsvis inte en fotbolls- eller hockeytröja). May the force be with you. Cause you gonna need it!

  SvaraRadera