fredag 19 februari 2010

En viktig fråga!

Vid vilken ålder måste man börja betala biljett för barn i det här samhället?

Till exempel, bara som exempel, flygplan och fotbollsmatcher och så?

Vid vilken ålder börjar de räknas som en riktig person liksom?

5 kommentarer:

 1. Vissa flygbolag tar fett betalt även innan dom fyllt två o inte har eget säte medan andra tar en rimlig peng flera år och eget säte senare, har aldrig fattat det där. Å andra sidan - det finns en del runt tillkommande avgifter på en del flygbolag som är lite oklart..

  SvaraRadera
 2. vanligaste brytpunkter:
  2 år- vissa flygbolag
  6 år- sl på vardagar
  7 år- vissa restauranger
  8 år- vissa restauranger
  12 år- sl på helger
  viss längd- vissa restauranger, museér, nöjesfält osv
  sen e d kört fram t 18 år (glöm inte att ungens kondomer/preventivmedel e gratis på ungdomsmottagningen så länge han/hon/de får gå där)

  SvaraRadera
 3. Sedan är ju frågan hur tåliga personerna runt om en på läktaren är när det börjar skrikas ? Eller om du byter blöja ? Fast det kanske kan vara en huliganbrytare ?

  SvaraRadera
 4. Fritidsresor har skitbra semesterorter för barn i alla åldrar, fina all inclusive etc. Men vad jag erfarat kommer du alltid åka på att pröjsa för barnet från två år via F-resor. Flyget alltså. Men finns väl räddning, Ryan Air funderar ju på ståplatser på sina plan, skulle väl vara mer eller mindre gratis. Om de inte slopat planerna med ståplats vill säga.

  SvaraRadera
 5. Tillägg angående SL, under 7 åker de gratis alla dagar. Och på helger är det tills dagen de fyller 12, de åker alltså inte gratis på vardagar om de är 7 år, eller på helger om de fyllt 12.

  SvaraRadera