torsdag 29 april 2010

03.56

De säger att spädbarn inte förstår vad man säger i den här åldern, utan enbart ger respons på tonen i ens röst.

Man kan alltså i princip prata om vad som helst, så länge man gör det på ett för spädbarn lämpligt sätt.

Så den senaste timmen har jag passat på att, i bästa Astrid Lindgren-ton, redogöra för mina tankar, analyser och funderingar kring Barcelona-Inter tidigare ikväll.

Löpvägar, press och understöd, värdet av en bra förstatouch. Ni vet. De grundläggande sakerna i livet.

Jag pratar länge och initierat. Nicholas lyssnar både uppmärksamt och fascinerat. Utan att avbryta en enda gång.

Han gör inga inlägg om att "Premier Leauge ändå är bästa ligan", han börjar inte protestera mot att Pep bytte ut Zlatan, och han suckar framför allt inte högljutt mitt i alltihop för att byta samtalsämne till vad vi egentligen behöver titta på för förvaringslösning till vindsförrådet inför sommaren.

Han l-y-s-s-n-a-r.

Det här kan vara början på en underbar vänskap faktiskt.

Det är fan grymt att ha barn.


3 kommentarer:

 1. Italien vann VM 2006 o nu visar de igen.
  Bekymmersamt läge för Nico att komma in i fotbollsvärlden?

  SvaraRadera
 2. Fredrik, jag vill inte låta grinig eller så (även om jag är det och döljer det pinsamt dåligt) men borde du inte byta namn på bloggen snart? Jag vet att det har pratats om det tidigare men snälla. Nu vet vi att du är Nicholas Nima Backmans farsa, gör det inte mer förvirrande. Vi är bara små ynkliga bloggläsare och ditt namnval på bloggen kanske kan vara lite för mycket att hantera för vissa. Därför vädjar jag till dig Fredrik, byt namn på bloggen, eller byt namn på din sån till Någon. Jag röstar på första alternativet.

  SvaraRadera
 3. Förstår han också?? Tex hur FCB kunde bli bestulna på 3-4 mål o hur det kan komma sig att totalt uppenbara men italienska offsides resulterar i mål? (inte bitter)

  SvaraRadera