tisdag 27 april 2010

Ni som vet...

Hur mycket hickar barn, på ett ungefär?

Finns det nån skala för vad som är normalt?

Nicholas hickar sjukt mycket.

Och då menar jag verkligen inte att han bara hickar lite då och då och att det är lite gulligt sådär och att vi skrockar lite och sen är det inte mer med det.

Jag menar att det här är som att dela lägenhet med den där vintestargubben på TV4:s morgonprogram.

Ska det vara så?7 kommentarer:

 1. Det är alldeles normalt och beror på att magsystemet inte är riktigt färdigutvecklat när man är sådär liten. Det går över!

  SvaraRadera
 2. Till ovanstående: är inte mitt magsystem heller färdigutvecklat? Jag har hicka minst en gång om dan. Sån hicka som verkligen slungar en bakåt lxm <.<

  SvaraRadera
 3. Våra ungar hickar när dom är kalla - och ibland när dom är hungriga - och ibland ändå. //David

  SvaraRadera
 4. Sån var min första, inget att oroa sig för. Som de skrev ovan, magen och tarmarna är lite omogna. Det kan ge lite mer gaser, så verkar han gnällig så försök ha honom upprätt så mycket som möjligt och skaffa hem miniform (ett medel mot gaser) från apoteket att ha om det kniper. Efter ett kolikbarn och ett gasbarn låtsas jag att jag är expert. Kram!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Vad underbart med en liten kille och vad söt han är. Jag har ganska nyligen fått en liten bebis som för några dagar sedan hickade ill sig uppmärksamhet från en hel tågvagn. Jättegulligt! folk skrattade och gullade. Synd bara att ungen inte slutar hicka på hela vägen mellan Malmö och Helsingborg. Synd. Hon hickar länge och högt, hennes lilla bröstkorg är fortfarande intakt så nu har jag sluatat oroa mig..

  SvaraRadera
 6. Min hickar jämt. När hon är hungrig, trött, glad och ibland när hon inte har något bättre för sig.
  Hon verkar totalt obrydd, trots att hon låter som en groda, så jag låter henne hållas.

  SvaraRadera
 7. Min lilla skrutta började hicka redan i min mage och höll sedan på till och från i kanske ett halvår eller så på utsidan. Ha ha, det hade jag faktiskt glömt. Det är sex år sedan...

  SvaraRadera