tisdag 15 december 2009

Förresten!

Ni vet när vi bestämde att sista arvodeschecken för VeckoRevyn-bloggen skulle gå till leksaker åt avdelningen för barn med cystisk fibros på Karolinska?

Exakt. Grym grej. Det gjorde ni jävligt bra.

Grejen var ju att det kom in ett annat jäkligt bra förslag där också, från två tjejer som ska anordna en lekdag för svårt sjuka barn på Lunds Universitetsjukhus.

Det är inga gigantiska summor de behöver dra in, det handlar sammanlagt om några tusenlappar. Kan vi inte hjälpa dem att dra ihop lite av det, ni och jag?

Det här är alltså för barn som lider av ofattbart taskiga sjukdomar och i många fall ligger inne på sjukhuset hela julen, som i så fall i januari får besök av clowner, sagoberättare, lekledare och trollkarlar och får vara med på workshops och lära sig coola grejer. Trollkarlen kostar 800 spänn för en hel dag, clownen lite mindre, en femtiolapp räcker rätt långt då, eller hur?

Så säg att vi sätter in en femtiolapp eller något var på deras postgiro. 156 69 72-4. Och när ni har gjort det så skriver ni "Därför att barn är nästan som riktiga människor" i kommentatorsfältet.

Det är väl hyggligt vettigt?

Vi kan väl ge det ett försök i alla fall?

Gott mos. Då återvänder vi till bloggens vanliga program.

5 kommentarer:

 1. Därför att barn är mycket bättre än riktiga människor!

  SvaraRadera
 2. Därför att barn är nästan som riktiga människor!

  SvaraRadera
 3. Därför att barn är nästan som riktiga människor!

  SvaraRadera
 4. Därför att barn är nästan som riktiga människor

  SvaraRadera
 5. Därför att barn är fantastiska (och nästan som riktiga människor)

  Tack för en härlig blogg. God Jul!
  Victoria

  SvaraRadera