måndag 28 december 2009

Frågor och svar, del 3. (Eller 4. Beroende på hur viktigt man känner att det är.)

Som "Kalle" helt korrekt påpekade i kommentarsfältet för något inlägg sedan fullföljde jag aldrig den utlovade fråga-svar-proceduren. (Konceptet blir ju onekligen något haltande när det bara utgörs av frågor.) Alltså:

Anonym sa...
Grattis till det blivande faderskapet! Det häftigaste i livet is yet to come. Hur ser du på att byta bajsblöjor och gå med kräks och diverse andra kroppsvätskor på axeln, såhär innan det blir IRL?

Jag känner väl spontant att om det där är de viktigaste sakerna att oroa sig för så är det här med att få barn betydligt enklare än vad som tidigare utannonserats.

Anonym sa...
varför bloggar du inte längre på VR?
AD:n där snor mina överstrykningspennor hela tiden. Jag kan helt enkelt inte tolerera sån skit.

johanna sa...
grattis grattis..nån typ av index och en bild kanske skulle pigga upp lite?
Nån typ av index?

Jonathan sa...
Hur ska jag få omkull den här tjejen sen i fredags som inte ville gå längre än tunga?
Jag är frestad att bara svara "krokben". Men på ett mer vuxet och rationellt plan antar jag att svaret blir "tjata". Det har historiskt fungerat väldigt bra för mig.

Mica sa...
Du är ju verkligen kungen! Måste bara säga det:) Sedan undrar jag också...är Neda gravid eller skojade du bara till det i gamla bloggen?:)
Nu blir jag lite tveksam till om du har förstått inriktningen på den här, nya, bloggen.

Pia sa...
Vad var det första jobbet du trivdes med?

Jag har haft rätt många jobb, bland annat vikarierat som högstadielärare, skadedjurssanerat för Anticimex, jobbat på tryckeri och lyft fruktlådor på lager, och allihop var väldigt bra arbetsplatser faktiskt. Men jo, rent generellt kan man väl säga att det jag gör nu är skapligt mycket softare än när jag var diskare/rökrumsstädare/killen som svabbade upp 45-åriga mellanchefers magsäcksinnehåll från golvet bredvid shotbrickebordet på Harry’s i Helsingborg som 19-åring, det är jag nog ändå böjd att konstatera. Dessutom kan jag ju som sagt jobba utan byxor ganska ofta nu, och det är ett klart plus. Men, som svar på din fråga då, så förmodligen högstadielärare. Jag fick prata hela tiden, och om någon försökte lämna rummet så fick jag ringa deras föräldrar och skälla ut dem. Hela livet borde funka så.

Anonym sa...
Hur mycket kostar det att bygga en gocart?
Ingenting. Men det tillkommer troligen vissa extrakostnader för material.

1 kommentar:

  1. "Jag är frestad att bara svara "krokben". Men på ett mer vuxet och rationellt plan antar jag att svaret blir "tjata".

    "...högstadielärare. Jag fick prata hela tiden, och om någon försökte lämna rummet så fick jag ringa deras föräldrar och skälla ut dem. Hela livet borde funka så."

    Hahhahhaaaaaaahaa!! :))
    /Alice

    SvaraRadera