måndag 14 december 2009

Tjejer och humor. (En bloggserie i oändligt antal delar)

Jag sitter på VeckoRevyns redaktion idag (ja, jag vet, normalt är det torsdagar, men den här veckan är det måndag, jag ber om ursäkt för den eventuella förvirring detta medför).

Det här Youtube-klippet snurrar på redaktionen idag.

Roligt i sig, absolut. Men det intressanta är att det tydligen lyckas pinpointa VeckoRevyn-redaktionens själva DEFINITION av humor to absolute perfection.

Jag kan ärligt säga att jag aldrig har sett AD-Mari skratta så här mycket. Hon skrattar så mycket att hon får andnöd. Hon låter som en förkyld labrador som har ätit lite för stark thaimat. Som en riktigt, riktigt tjock häst som har fått ett bi i mulen.

Hon skakar så mycket i stolen att en av redaktionsmedlemmarna på tidningen en trappa ner för en stund sedan hittade sin G-punkt.

Om AD-Mari dör inom fem minuter så kommer vi garanterat kunna säga att hon gjorde det i ett av sitt livs lyckligaste ögonblick.

Och det gäller inte bara henne. Det gäller fan 75 procent av VR-redaktionen. Allt arbete är nerlagt. Alla sitter och ringer sina vänner. Det här är en kvinnligt dominerad arbetsplats motsvarighet till 9/11.

Det är ändstationen för FWD-mail med Youtube-klipp.

VeckoRevyns redaktion är färdig. Från och med nu är detta den enda humor man behöver.

(Jag lägger alltså ingen värdering i det. Jag bara konstaterar att det är så.)

4 kommentarer:

 1. Tack! Precis vad jag behövde. Har skrattat så att tårarna har runnit.

  SvaraRadera
 2. Aj då, återigen ett exempel på att jag jobbar med för många karlar. Visst var det kul, men inte SÅ kul. Tacka vet jag grabbarna i Blue Collar Comedy Tour...

  SvaraRadera
 3. Såååå kul var det inte...men man skrattade ju lite här och där :)

  SvaraRadera
 4. Vilket var klippet? Länken funkar inte längre.

  SvaraRadera