tisdag 15 december 2009

Vi drar nu.

Eller, ja, inte NU-nu. Men imorgon typ.

Familjen Backman-Shafti firar jul i New York i år. Mest för att reta skiten ur den blivande tonåring som är vårt ofödda barn.

"Mmm, New York ja, cool stad. Vi var ju där PRECIS innan du föddes vettu. Så...njää...det blir nog Mallis i år också."

Sååå...planet går imorgon förmiddag. Jag vet inte riktigt hur det blir med livebloggandet och så. (Jag vet inte vad liveblogg är, jag erkänner det, jag har framför allt aldrig riktigt förstått vad motsatsen är.) Det kanske blir bilder på frihetsgudinnor och pizza med tjock ost och insidan av väldigt, väldigt, väldigt, väldigt många butiker med barnkläder, vilket verkar vara det primära syfte min fru och jag kommit överens om för den här resan.

Men det kanske också INTE blir det. Det hänger lite på bandbredd på hotellet och Tres mobilsurfpriser i USA.

Men jag har, i andan av tv-kockar, förberett lite. Så att bloggen ska kunna sköta sig själv.

Ni kommer inte ens märka att jag är borta.

Mer om det imorgon.

5 kommentarer:

 1. Åh, va underbart för er. Vi firade i Orlando, Florida förra året, det var så skönt att komma undan från all stress. I år blir vi dock hemma. Hoppas ni får en toppenresa!

  SvaraRadera
 2. Now...That's a Christmas tree! :)

  SvaraRadera
 3. underbart! så grymt att du fortsätter blogga!

  SvaraRadera
 4. Reta skiten på den ofödda blivande tonåringen lär ni lyckas mycket väl med, jag är fortfarande inte helt överens med mina föräldrar sedan jag fick veta att dom spenderade en hel jävla månad i California fem månader innan jag föddes, körde en roadtrip där och sedan tyckt att det var done liksom. Mitt enda mål i livet (mjao, kanske inte riktigt. Men nästan) är att roadtripa i CA. Men fan eller, nu har jag levt i fjorton år och varit på 99 procent av alla jävla ställen som finns i hela jävla världen FÖRUTOM just där. Dom har ju redan gjort det. Dom jävlarna. Grattis Fredrik. Nu vet du vad du har att vänta.

  SvaraRadera