onsdag 10 mars 2010

Frågor och svar, #2

Kommer ungen få ha hemmafester om sexton år? Kommer ni vara de där föräldrarna som går över till grannarna och håller sig undan och sen kommer och plockar ölburkar framåt midnatt?
Det låter mer som att 16-åringen får plocka ölburkar utanför grannen runt midnatt i så fall, faktiskt.

Om det blir en dotter. Och hon är fjorton. Och två av hennes kompisar sover över. Och det fnittras och pratas och tjuts till klockan fyra på morgonen. Är du pappan med öronproppar som vänder sig om och somnar om då?
Så länge hon är hemma så ska man väl vara rätt nöjd? Jag somnar nog om. Väck mig när hon ska på "en slags efterfest" med "några rappare" på "typ en båt".

Hur blir jag en lika bra soffpotatis som du själv verkar vara... och tjäna pengar på det?
Du börjar jobba med media.

Vem i svenska hollywoodfruar identifierar du dig mest med?
Maria Montazami. Lätt. Det enda du behöver göra är att byta ut "läppstift" på hennes shoppingrunda i senaste avsnittet mot "ost".

Städar du hemma eller gör din fru allt? eller har ni rent av hushållerska?
Jag skulle säga att jag gör kanske 10 procent. Men det är de viktigaste 10 procenten. Det finns beskrivet i lite mer detalj HÄR.

Var kan man hitta en billig hushållerska?
Menar du billig som i "inte dyr" eller billig som i "slampig". Det är två helt olika sidor på internet, nämligen.

Kan hushållerskor arbeta gratis?
Troligen. Om man gifter sig med dem.

Nu ringde min pojkvän och talade om att vi har fått parkeringsböter. inte bara en utan TVÅ. är detta något som brukar hända dig och vad gör du åt det? finns det någon annan man kan skylla på?
Jag har blivit bättre på det där, tror att jag höll nere antalet till fyra förra året. (En på 900, en på 700 och två på 500, om jag inte minns fel.) Men i gengäld får jag ju fallande isblock på min bil när den står rätt parkerad, och det blir ju i längden lite dyrare...

Vill du donera 1000:- till mina pbotar?
Spontant säger jag nej.

Jag vänder mig till dig, i egenskap av expert. Jag har ett prekärt problem. En fråga som jag kämpat med en längre tid. Jag har hånats, förlöjligats och inte fått någon förståelse i mitt sökande. Det känns som ett stort tomrum i min själ. Så snälla du, kan du svara på denna fråga? Hur finner jag den bästa XBox-kontrollen? Den får inte vara för stor,men inga jag testat känns rätt. Du vet, så där så man "vet" vid första kontakten. Vad ska jag göra?
Jag kör med standardmodellen, fast den svarta. Jag upplever att den ligger bättre i handen och inte har samma glatta yta som den vita, vilket minskar friktionen och risk för glidande feltryckningar. Just nu kör jag dock inte alls, eftersom min Xbox är sönder.

Hur ska ni göra med barnomsorgen? Har ni specifika krav på dagis el. dyl.? Skulle du ta det hårt om dagispersonalen uppfostrade din knodd till miljöfascist?
Vi har inte hunnit skaffa några specifika krav än, nej, men kommer ungen hem och är miljöpartist så är det mycket möjligt att det blir en del trotstomgångskörning utanför dagiset från min sida.

Topp 3 snyggaste klänningar från Oscarsgalan?
1. Penelope Cruz, 2. Zoe Kravitz, 3. Demi Moore. Annars måste jag säga att Tom Ford var jävligt snygg. Det är exakt sådär jag ser ut i mitt huvud när jag är full.


1 kommentar:

  1. Har egentligen inte ett skit med detta blogginlägg att göra men jag skulle vilja be dig testa en kul grej nästa gång du hänger med till mödravårdscentralen...

    När du råkar bli ensam med MVC-tanten ska du deklarera att du vill/ska ta ut all föräldraledighet själv och studera reaktionen. Jag har själv gjort det och har bekanta som har gjort det och reaktionen på MVC-tanten brukar vara helt obetalbar.

    Det skulle vara kul att läsa om dina iakttagelser.

    //Fredrik W

    SvaraRadera