torsdag 15 april 2010

En annan grej om tvättstugor...
Vem gör de här jävla klockorna? Man lägger in tvätten, det står 40 minuter, man kommer ner igen efter exakt 40 minuter, och då är det lik förbannat 5 minuter KVAR!

Det är samma jävla kille som gör de här som gör de där skyltarna i tunnelbanan som visar när nästa tåg kommer va?

Helvete.

10 kommentarer:

 1. Är det en maskin som väger tvätten så brukar sådana först varva upp för att väga skittvätten, och sedan stå still i fem minuter medan de väntar på att du skall "dosera" tvättmedlet. Undvikes enklast genom att vänta tills den vägt tvätten, och sedan bara trycka på start-knappen igen.

  SvaraRadera
 2. till anonym: eller att skita i att väga tvätten eftersom att du förmodligen inte kommer dosera tvättmedlet enligt exakta ml ändå. tryck bara på start igen så hopar den över vägningen och börjar med huvudtvätten direkt.

  SvaraRadera
 3. Har det bekvämare.
  Ingen kö ingen som stressar en och jag kan hämta tvätten när jag vill och kan vänta tills den själv kryper ut ur maskin.

  Trotts att jag bor i hyresfastighet så har vi samma standard som en insatts modell 2004.

  Och sen kom frugan och kollade mig över axeln och himlade med sina ögon.
  -Och när använde du den sist?

  Ja det är bara gå ut i tvättstugan och bevisa då...

  SvaraRadera
 4. Ja då får du gå ner efter 45.....Så får jag göra ,eller GJORDE,idag har jag maskin hemma SÅ.SKÖNT!

  SvaraRadera
 5. Är inget problem med att väga, har själv samma modeller i min tvättstuga. Vad som drar ut på tiden är slutspurten. Alltid när det står 1 minut kvar tar denna minut upp till tio. Alltid. Förmodligen ett produktionsfel som producenten inte har en aning om. För skiten tillverkas bara till tvättstugor, och hyresvärden ger blanka fan i sådana defekter. Fan vad jag hatar att tvätta.

  SvaraRadera
 6. Det är givetvis en kvinnas verk, skapad enligt samma principer som din flickvän använder när hon ska in "fem minuter" i valfri klädaffär – när du går in och hämtar henne efter en kvart är hon lik förbannat klar om 5 minuter till.

  SvaraRadera
 7. har tänkt exakt samma sak! galet

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
  utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
  MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

  KRAM/ Erica

  SvaraRadera
 9. En dag gick jag ner tio min sent för att slippa det där. Den ena maskinen stod då på 1 min, och gjorde det i ÖVER EN TIMME till. Den andra hade gett upp helt och pajat och vägrade ge mig mina kläder. Oh, joy!

  SvaraRadera
 10. jag vill också få tag på den jäkeln!

  SvaraRadera