torsdag 8 april 2010

Viktig upptäckt!

När man vill få mobiloperatörer att sätta igång ens mobil inom loppet av 30 sekunder ska man inte säga "jag behöver den här telefonen för att kunna sköta mitt jobb!" (Kundtjänstpersonal har rent generellt väldigt liten förståelse för den del av befolkningen som faktiskt har ett jobb där det skulle märkas om man försvann i sex veckor eller så...)

Nejnejnej, magin ligger i orden "Min fru är gravid och..."

Jag hann inte ens komma till biten där jag tänkte dra en historia om hur hon gått tre veckor över tiden och hur vi fått veta av läkarna att det kunde vara direkt livshotande om hon inte GENAST kunde få tag mig via mobilen när det var dags.

Jag sa bara "gravid", så var mobilen igång på en halv minut.

Som om det är ett hemligt kodord.

Som "All makt åt Tengil, vår befriare".

Spread the word, mina vänner.

Spread the word.

"Gravid".

Funkar det här i fler sammanhang?

9 kommentarer:

 1. Definitivt. jag skulle handla chips och cola på Konsum en fredagkväll. Grillchipens var slut. Repliken "Min fru är gravid och har VÄLDIGT speciella önskemål" fick hela personalstyrkan att göra en fullständig inventering av lagret för att se om det kunde finnas en påse grillchips någonstans.

  //Fredrik

  SvaraRadera
 2. skojar du eller. det funkar överallt, jag som inte ens är gravid kan använda det vid tex toalettbesök. bara puta ut magen, se lidande ut och säga, ursäkta jag vet att ni inte har kundtoalett här, men jag är gravid och blir kissnödig så snabbt skuuulle jag kunna få låna personaltoaletten?

  SvaraRadera
 3. Skrik "Geoffrey" när du är inne på Toys "Я" Us så kommer samtlig personal. Är deras kodord för pågående snatteri/stöld. Bra tips när man vill ha hjälp fort. Geoffrey är förövrigt namnet på deras giraff.

  SvaraRadera
 4. Ett kraftfullt vapen - vi får vara försiktiga så att det inte missbrukas.:-D

  SvaraRadera
 5. Jag "struntar i# att du är gift och snart ska bli pappa ...jag vågar ändå konstatera att:
  I l-o-v-e you!!!

  Den här lilla parentesen borde få någon form av Oscar.
  "(Kundtjänstpersonal har rent generellt väldigt liten förståelse för den del av befolkningen som faktiskt har ett jobb där det skulle märkas om man försvann i sex veckor eller så...)"
  Jag skrattar så tårarna rinner.

  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 6. Grym blogg! Jag är fast! Lägger den till min bloggs länklista, hoppas det är ok.

  SvaraRadera
 7. Har du föresten avslöjat vilken din nya operatör är? Finns ju bara två att välja på med tanke på att du köpt en iphone och du inte har tre längre:)

  SvaraRadera
 8. Jag brukar skrika "45-årig gravid kvinna med fostervärkar" när jag bankar på toadörren på krogen, men det funkar inte så bra...

  SvaraRadera
 9. Hahhahaaaaa!! :))
  /Alice

  SvaraRadera