måndag 17 maj 2010

Jaha. Frågor på detta?

Det var ju ett tag sedan det figurerade en frågestund här i vår lilla gemenskap. Sådär som man har på riktiga bloggar.

Så, vad säger ni? Är ni sugna?

Det går givetvis, i vanlig ordning, alldeles utmärkt att även ställa icke barn-relaterade frågor.

Hur man få en extra fluffig äggröra. Tankar om Champions League-finalen. Konspirationsteorier kring månlandningen. Fältet är att betrakta som helt fritt.

Yes?

Då är det bara att blåsa på i kommentatorsfältet då.

20 kommentarer:

 1. Hur går det med träningen?

  SvaraRadera
 2. Hur sjuk anser du att vår värld är när man kan köpa det här på Lindex?
  http://blogg.alltombarn.se/ketchupmamma/2010/05/16/festligt-for-bb-vaskan-kanske/

  SvaraRadera
 3. Jag ställde ju en fråga igår, har du funderat på att skriva sitcoms?

  SvaraRadera
 4. Varför kan min man för allt i världen inte förstå att jag tycker sport är det tråkigaste som finns, när han själv tycker samma sak om teater och musikaler?

  SvaraRadera
 5. Hur tröstar man en killkompis som gråter egentligen? Jag har försökt med alla metoder jag brukar använda på tjejkompisar, men inget tar skruv ...

  SvaraRadera
 6. Vad har gjort att hela Bjuv har "ticked you of?" :D

  SvaraRadera
 7. Hur visar du din romantiska sida för Neda?
  Bortsett från att du tar på dig ett par byxor då o då.

  SvaraRadera
 8. När du ska skriva en krönika, hur förbereder du dig? Har du fullt med post-it lappar med ideér och uppslag överallt, eller du bara "slänger ihop" något tisdagkväll?

  SvaraRadera
 9. Vet du hur rolig du är? Jag är så glad att jag hittat till din blogg, du sätter guldkant på min dag :) Tack!
  Hoppas du förstår hur mycket det kommer att finnas att blogga om nu när du har barn...en aldrig sinande källa av uppslag. Jag orkade i drygt 2 år. Hoppas du orkar längre.

  SvaraRadera
 10. Vi skulle ju gissa när den lilla knodden skulle komma ut.
  Vem var det som vann?

  SvaraRadera
 11. Stockholmare som springer som om livet hängde på det för att inte missa tunnelbanan -för att slippa vänta tre minuter på nästa.
  Tankar kring detta fenomen?

  SvaraRadera
 12. De avslutande veckorna av EPL. Hur kom det sig att linjedomaren inte alls såg att Drogba var två meter offside när han fick bollen och gjorde 2-0? Jag menar, det var fri sikt, han stod precis i linje för att kunna se det, han hade blicken på situationen, varför vinkade han inte av? Och hur kom det sig att huvuddomaren i samma match "missade" att det var tre straffar fördel oss? För när blev hands i straffområdet okej? Och när blev fula nersparkningar okej i straffområdet? Det är alltså ett helt domarteam som avgör matchen, och varken FA eller domarförbundet går in för att ens diskutera hur de agerade under matchen. Varför?

  Och sedan när vi ändå rest oss efter detta spektakel, hur kom det sig att Steven Gerrard går och ger bort bollen till Drogba i näst sista omgången? Han såg klart och tydligt att det bara var Drogba som fanns framför målvakten, han slog en tillbakapass alldeles för löst. Han slog tillbakapassen helt utan anledning. Borde inte Leverpool fällas för osportsligt och oetiskt uppträdande efter det här? De försökte inte ens att göra något framåt under 90+ minuter.

  Det är alltså dessa två matcher som ger Chelsea en ligatitel, varför är det ingen som reagerar? Och hur stor är chansen att vi inom några år kommer avslöja Chelsea att ha donat med en omfattande mutskandal? För det vore väl inte helt orimligt om Abramovich tröttnat på att aldrig vinna något och började strö pengar runt omkring sig? Det räcker liksom inte med att köpa ihop ett lag, han måste köpa en ligatitel också. Pinsamt! Skandal!

  Och när vi ändå är inne på ämnet, första matchen i CL, där mot Bayern. Slutsekunderna, hur kommer det sig att Bayern får inspark när det tydligt var en av deras backar som sparkade bollen över kortlinjen. Vi skulle haft en hörna som förmodligen resulterat i ingenting och matchen skulle slutat 0-0, och då hade vi gått vidare med vinst i returen på hemmaplan. Och det var också på grund av detta som Rooney trampar snett, precis efter den feldömda insparken och missade mer eller mindre resten av säsongen. Skandal! Pinsamt!

  Red upp det här nu.

  SvaraRadera
 13. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7140164.ab

  Revolutionerande journalistik eller bara smörja av bibliska proportioner?

  SvaraRadera
 14. Min bror joggar i långkalsonger och avklippta vindbrallor som är tio år gamla. Han har en stegräknare/pulsmätare/hastighetsmätare-grej. Som jag köpte till honom. Och han inte ställt in än för han orkar inte.

  Erkänn man liksom står ut med honom, fast han motionerar?

  SvaraRadera
 15. Om du var programledare för ett program på discovery - skulle du då föredra mythbusters, dirty jobs, eller ett sånt där överleva-i-regnskogen-bland-blodiglarna-och-ta-av-sig-tröjan-.mycket-program?

  SvaraRadera
 16. Vad skulle du föredra att bli uppäten av: En haj eller en krokodil? (Och ja, du måste välja för du har blivit tillfångatagen av en ociviliserad stam och kränkt deras gudar och därför måste du dö, men du får själv välja sätt.)

  SvaraRadera
 17. Om du fick vara en manlig hjälte ur en chick flick för en dag - vilken skulle du välja?

  SvaraRadera
 18. Om nationalitet, kvalifikationer och pengar inte spelade roll, vad skulle då vara ditt favorit yrke?

  SvaraRadera
 19. Där sa du något. Hur fixar man en extra fluffig äggröra?

  SvaraRadera