söndag 16 maj 2010

Sassa brassa arvsmassa

Min fru ammar vår son, och måste avbryta matningen tillfälligt för att byta sittställning. Vår son får då omedelbart ett vansinnesutbrott i paritet med matglad översminkad 36-årig försäkringskassereceptionist som precis fått beskedet att hon inte gått vidare till andra uttagningsrundan av Idol. (Efter att ha framfört sin tolkning av Whitney Houstons "I will always love you". På småländska.)

Min frus väninna: (Lätt bestört) Nämen oj vad han skriker...

Min fru: Nåväl, jag rycker ju bort maten mitt framför ögonen på honom.

Väninna: Men ändå... ska han verkligen bli så DÄR arg?

Min fru: Äh, sådan far sådan son vet du.

Väninna: (Skrattar lite nervöst) Jo...men din man börjar väl ändå inte skrika så där om han inte får mat på två sekunder...

Min fru: (Rycker förstrött på axlarna) Du har ju uppenbarligen inte stått på kryssningsfartyg till Riga när någon försöker tränga sig före min man i buffékön. Det hör jag ju med en gång...
4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att det inte bara är min son som uppför sig så där. Han är väldigt bra på att tala om när det är dags att byta sida. Misstänker iof att han har fått det från mig...

  SvaraRadera
 2. Neda är min nya idol!!

  Jag har nu tillbringat det senaste dygnet med att ha läst din gamla blogg från start till slut. Är nu färdig med den här fram till denna tidpunkt. Återkommer igen imorgon.

  Jag kan nu konstatera några saker efter den här hysteriskt roliga upplevelsen.

  1. Neda äger.
  2. Du har bevisat flertalet gånger, att du är en "softis" långt därinne. Misstankar om det har faktiskt inte ens existerat, då jag enbart läst din krönika. Men skenet kan bedra.
  3. Du borde ta betalt för kurser som "Hur man övervinner strider med diverse kundtjänster".
  4. Sa jag att Neda äger?
  5. Elsa borde även hon få hamna under kategorin: Äger.
  6. Du är oerhört rolig och fyndig i ditt sätt att trollbinda dina läsare.
  7. Gratulationer bör även läggas in till Er, som verkar ha funnit det som i alla fall jag längtar efter. Lycka med sin själsfrände.

  Ha en underbar söndag!

  (Jag har verkligen använt ordet "äger" tre gånger! Jag tror jag ska utöka mina sociala sammankomster med andra än min 17 åriga lillasyster. I alla fall ett tag framöver.)

  SvaraRadera
 3. Fredrik jag tycker på allvar att du borde börja skriva sitcoms, vad tycker du om det?

  SvaraRadera
 4. *aaaaaasgarvar* :))

  Kram på er alla tre. :)

  /Alice

  SvaraRadera