onsdag 17 mars 2010

Att vakna med oväntat sällskap

Jag skrev för några dagar sedan (HÄR, för att vara exakt, för er som befann er utombys just då) om att hamna i lite oväntade konstellationer på folks follow-listor på Twitter.

Då var det Barack Obama, John Mayer, Justin Timberlake och jag.

Den här morgonen har jag blivit addad av frokenwallenlov.

Hon följer tre personer sammanlagt.Jag är alltså den rödvita loggan till höger.

De övriga två är Blondinbella och Marcus Birro.

Det är förvisso inte direkt Justin Timberlake och USA:s president...

Men vafan, en frusen onsdagsmorgon i mars tar jag den bekräftelse jag kan få.

5 kommentarer:

 1. Tjo! Ville bara säga att du är grym och att jag har läst varenda blogginlägg du skrivit ända sedan bröllopsbloggen startades. Är inte en sån där kommentatorstyp, och antar att det inte är riktigt rätt forum att fråga på en galen graviditetsblogg, men jag ska flytta upp till Stockholm nästa helg, och tänkte att du kanske har tips på de bästa ställena på Södermalm. Matställen eller whatever, jag vill bara lära mig vad som är bra och vad man ska undvika...

  SvaraRadera
 2. vem ar marcus birro?

  SvaraRadera
 3. frokenwallenlov17 mars 2010 17:32

  Vet inte om jag ska bli glad, generad eller irriterad att bli uthängd här =) Kan iaf försvara mig med att jag är något efter i utvecklingen och just skaffat twitter (har bara strögogglat det förut), så därför är min followinglista något kort. Förslag på bra folk att följa? =)

  SvaraRadera
 4. Frokenwallenlov: Jag tycker att du ska följa Barack Obama också. Sen känner jag att du har täckt in alla viktiga personer på Twitter. (Och jag hängde inte ut dig. Jag hyllade dig!)

  SvaraRadera
 5. frokenwallenlov18 mars 2010 11:51

  Haha dåså, vad bra! Du är faktiskt en av anledningarna till att jag äntligen tog mig i kragen och skaffade ett konto, jag kände att det inte räckte med bloggen! (Får se hur jag gör med Obama, troligtvis addar jag honom snart.)

  SvaraRadera